Apák napjára

Apák napi bögréinket szeretettel ajánljuk nem csak apukák, hanem nagypapák és keresztapukák részére is. Válassz a legjobb Apa bögrékből. Kedves minták, feliratok vagy fotók is díszíthetik ezeket a praktikus ajándékokat.
Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Magyarországon az Apák napját nyár elején, méghozzá június harmadik vasárnapján tartjuk. Ilyenkor az édesapákat, nagypapákat, dédipapákat, sőt még a keresztapukákat is felköszöntjük. Az üveg bor és a sok-sok puszi mellé gyakran adunk valamilyen személyes, szívhez szóló ajándékot is. Ilyen lehet például egy egyedi, apák napi bögre.

Kínálatunkban megtalálhatók a fényképes vagy névre szóló bögrék éppúgy, mint a vicces, vagy aranyos állatkákkal díszített termékek. A minták a bögre mindkét oldalára rákerülnek, sőt bizonyos esetekben szinte a teljes felületet beborítják.

A személyre szabott apák napi bögrék esetében mindig átküldjük jóváhagyásra a látványtervet, hogy elképzeléseidet a lehető legtökéletesebben valósíthassuk meg.

Ajándék bögréink kiváló minőségű, hófehér kerámiából készülnek. A nyomtatott minta tartós, a mindennapi használat során sem fog lekopni vagy megfakulni. A bögre mikrohullámú sütőbe, vagy akár mosogatógépbe is helyezhető.