Esküvőre, évfordulóra

Csillagtérkép pároknak: találd meg a tökéletes egyedi ajándékot évfordulóra vagy esküvőre. Gyönyörű csillagképes faliképek és táblák szerelmeseknek.
Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Milyen adatokra lesz szükség a csillagtérkép elkészítéséhez?

Ajándék képeink mindig azt a csillagállást mutatják, amely egy adott időpontban volt (vagy lesz!) látható az égbolton. Minél pontosabban adod meg a dátumot, annál jobb. Ugyan a tábalképek többségén csak a dátum szerepel, Te azért az órát és percet is írd meg nekünk, hiszen a csillagok elhelyezkedése az égbolton (a Föld forgása miatt) egy napon belül mutatja a legnagyobb változást. 

Az időpont mellett szükségünk lesz még a hely megadására, ehhez a település neve tökéletesen megfelel.

Végül a a nevet (neveket) is add meg, illetve azt a szöveget / idézetet, amelyet a táblán olvasni szeretnél. Ha megfelelőnek találod azt a feliratot, ami a termékfotón szerepel, akkor semmit sem kell írnod a szövegboxba. 

A fenti információkat az egyes termékeknél is megtalálod az üres helyekkel együtt, ahová az adatokat be tudod írni. Ha nem fér ki minden, vagy egyéb kéréseid vannak, nyugodtan írj neünk emailt az info@digidekor.hu címre!

A képek terveit mindig átküldjük jóváhagyásra, nehogy véletlenül hiba maradjon a feliratokban.Milyen kivitelezésben rendelheted meg képeinket?1. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket, kizárólag a printre vonatkozik.2. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag, tömör MDF lapra ragasztjuk-préseljük a printet, matt lakkozással kezeljük, hátuljára pedig képakasztó kerül. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).