Növényes, virágos faliképek

Gyönyörű printek és táblaképek növénybarátoknak: Európai természettudósok csodálatos illusztrációi.

Ezekkel a botanikai ábrázolásokkal különleges, vintage hangulatú dekorációt varázsolhatsz a konyha vagy a nappali falára!
A nyomatokat tartós, dekoratív táblakép formájában is megvásárolhatod.
Válogass a DigiDekor egyedülálló kínálatából. Részletekért görgess lejjebb, vagy nézd meg a termékek leírását. 

A növényes, virágos faliképek titka - miért akasztunk a falra 100 éves rajzokat?

A nagy természettudósok többsége igazi polihisztor volt, és egyben kiváló képzőművész is.
Az élőlények legapróbb részleteit is alaposan megfigyelték és lerajzolták - az utókor nagy örömére.

Kínálatunkban a 19. század és a századforduló botanikusainak illusztrációit találod meg. A könyveikből, atlaszaikból beszkennelt képeket digitálisan „megtisztogattuk”, hogy a részletgazdag ábrázolások jól érvényesüljenek, illetve a vintage hangulatot árasztó alkotások modern otthonainkba is illőek legyenek.

Kiknek ajánljuk a botanikai illusztrációkat?

Gyönyörű faliképeinket szeretettel ajánljuk természetszerető idősek és fiatalok számára, a kertek és növények szerelmeseinek, romantikus lelkületű nőknek. De nem csak lakásainkat díszíthetik növényes illusztrációk. Tökéletes dekorációi lehetnek gyógyszertárak, orvosi rendelők, kozmetikai szalonok, szálláshelyek falainak is. 

Milyen kivitelezésben kérheted a faliképeket? 

1. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Csak bele kell helyezned egy szép keretbe, és máris akaszthatod a falra. 

2. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selyemfényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva.
Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). A táblához már nem kell keretet vásárolnod, kész dekorációt kapsz. 

A képek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok nem fakulnak ki, hanem hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek festését, kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük kis családi műhelyünkben.