Falikép, Táblakép

Válassz csodaszép fali dekorációt és díszítsd otthonodat gyönyörű képeink segítségével.
A képeket kétféle kivitelezésben készítjük: kérheted őket nyomtatott formában (A4-es vagy A3-as méretben), ilyenkor csak egy szép keretbe kell behelyezned a printet, és máris akaszthatod a falra.
Ha különlegesebb dekorációra vágysz, táblaképet is készíthetünk a kiválasztott képből, szintén A4-es vagy A3-as méretben.
A táblák felületét matt felületűre lakkozzuk, hátulját képakasztóval látjuk el. 

További falikép-kategóriák:

Ajándék tábla  Állatos képek gyerekszobába  Babaszoba dekoráció  Balerina falikép

Faliképek étkezőbe  Faliképek nappaliba  Gyerekszoba poszter  Kisfiú szoba dekoráció

Kislány szoba dekoráció  Konyhai falikép  Konyhai táblakép  Vintage falikép

A faliképek, fali táblák egyetlen otthonból sem hiányozhatnak: kitöltik az üres helyeket, feldobják a helyiségek hangulatát, kíváncsi nézelődésre ösztönzik a vendégeket. A falra akasztható képek praktikusak, hiszen ha már meguntuk őket, egyszerűen lecserélhetjük egy másik képre. Akár minden évszakban új köntösbe öltöztethetjük a lakást.

Milyen kivitelezésben kérheted faliképeinket? 

1. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Csak bele kell helyezned egy szép keretbe, és máris akaszthatod a falra. 

2. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selyemfényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva.
Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). A táblához már nem kell keretet vásárolnod, kész dekorációt kapsz. 

A képek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok nem fakulnak ki, hanem hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek festését, kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.