Fotómontázs, fényképes tábla

Ajándékozz személyre szabott fotómontázst karácsonyra, szülinapra, anyák- vagy apák napjára. Válassz divatos, fényképes fali dekorációt. A fotókollázst kérheted (1) digitális formában, (2) prémium minőségű fényképként nyomtatva, vagy akár (3) táblaképnek elkészítve is, A4-es vagy A3-as méretben.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Háromféle kivitelezésben kérheted a fotómontázst:

1. Digitális formában (PDF fájlként). A megszerkesztett montázst email-ben küldjük el. Ha jó minőségű printered van, kinyomtathatod otthon, de elviheted egy profi nyomdába is.

2. Kiváló minőségű, fényes fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár ebben az esetben kizárólag a printre vonatkozik. (Képkeret nem tartozik hozzá.) A képet postázáskor celofán tasakkal védjük, és erős kartonlapok közé csomagoljuk. Keretbe való helyezéskor ügyelj arra, hogy lehetőleg ne kerüljenek ujjlenyomatok a fényes felületre.

3. Kasírozott táblakép formájában. A képet ebben az esetben prémium minőségű matt fotópapírra nyomtatjuk, 8 mm vastag, tömör MDF lapra ragasztjuk-préseljük, selyemfényű lakkal kenjük, hátuljára pedig képakasztó kerül. (A táblához nem kell külön keret!) Az elkészült táblakép felülete így nem fényes, hanem kb. a viaszosvászonéhoz hasonló textúrájú lesz.
A táblakép mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).

A faliképek nyomtatásához tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok nem fakulnak ki, hanem hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket.

A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük kis családi műhelyünkben.