Házirendek, házi áldások

Családi szabályok, házirendek, áldások - ott a helyük minden otthonban! A klasszikus szövegeket gyönyörű grafikák díszítik. Kínálatunkban hagyományos és viccesebb változatokat is találsz. Nem csak nyomtatva, hanem táblakép formájában is kérheted őket, A4-es vagy A3-as méretben. Válogass kedvedre!
Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

A különféle házirendek, házi áldások mindig is fontos szerepet töltöttek be a családok életében, az otthonok nélkülözhetetlen dekorációja volt egy-egy kedves falikép. Gyakran szőtték, hímezték ezeket a hagyományos fali díszeket, de akadt köztük faragott vagy festett tábla is.
Manapság a minta elkészítése már főleg digitális szerkesztéssel történik, a végeredmény pedig modernebb, letisztultabb falikép, amely a 21. századi lakásoknak is méltó dísze lehet.

Milyen kivitelezésben rendelheted meg képeinket?

1. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket, kizárólag a printre vonatkozik.

2. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag, tömör MDF lapra ragasztjuk-préseljük a printet, matt lakkozással kezeljük, hátuljára pedig képakasztó kerül. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).

Képeink nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek festését, kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.