Neves dekoráció, monogram

Hangulatos faliképek, táblaképek csodálatos grafikákkal, névre szólóan. Ideális fali dekoráció babaszobába, gyerekszobába, hálószobába, nappaliba. Kétféle méretben (A4 és A3) kérheted print vagy táblakép formájában.
Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Miért szeretjük a névre szóló faliképeket?


A neves ajándék mindig kitűnő választás, akár gyerek, akár felnőtt az ünnepelt. A saját nevét mindenki szívesen olvassa, ha pedig szobájának falát is díszítheti vele, az igazán kellemes érzés. Ha egyedi, személyre szabott meglepetést keresel, jusson eszedbe ez a típusú ajándék. 

A névre szóló képek terveit mindig átküldjük jóváhagyásra, nehogy véletlenül hiba maradjon a feliratban.

A dekor képek egy részén akvarell stílusú illusztrációk láthatók. Ezek a rajzok kortárs képzőművészek alkotásai. Kedves, bájos vonalaik elbűvölnek kicsiket és nagyokat egyaránt. Más képeken stilizált formák, például szivárvány-íves dizájnok szerepelnek, ezek is nagy népszerűségnek örvendenek. 


Milyen kivitelezésben rendelheted meg képeinket?


1. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket, kizárólag a printre vonatkozik.

2. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag, tömör MDF lapra ragasztjuk-préseljük a printet, matt lakkozással kezeljük, hátuljára pedig képakasztó kerül. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).