Gyerekszoba képek

Hangulatos gyerekszoba képek kedves grafikákkal, akár névre szólóan. Válassz csodaszép fali dekorációt gyermeked kis birodalmába.
Képeinket kérheted A4-es vagy A3-as print formájában, vagy táblaképként is, szintén kétféle méretben.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Milyen faliképeket szeretnek a gyerekek?

A legtöbb kisgyerek rajong az állatokért, ezért faliképeink többsége valamilyen cuki állatkát ábrázol. Bizonyos dizájnok esetén a név is felkerül a képre, így válik igazán személyessé a dekoráció. 

A névre szóló képek terveit mindig átküldjük jóváhagyásra, nehogy véletlenül hiba maradjon a feliratban.

A dekor képek egy részén akvarell stílusú illusztrációk láthatók. Ezek a rajzok kortárs képzőművészek alkotásai. Kedves, bájos vonalaik elbűvölnek kicsiket és nagyokat egyaránt. Más képeken stilizált formák, például szivárvány-íves dizájnok szerepelnek, ezek is nagy népszerűségnek örvendenek. 

 

Milyen kivitelezésben rendelheted meg képeinket?


1. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket, kizárólag a printre vonatkozik.


2. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag, tömör MDF lapra ragasztjuk-préseljük a printet, matt lakkozással kezeljük, hátuljára pedig képakasztó kerül. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).