Csillagtérképek

A csillagtérképes ajándékok népszerűsége évről évre növekszik, és ez nem véletlen. Érdekes, tudományos, mégis megható meglepetés, amelyet Te is imádni fogsz! Ráadásul nálunk nem csak a hagyományos formákat találod meg, hanem igazi különlegességeket is kínálunk: a csillagok állása köré gyönyörű grafikákat helyeztünk, megkerestük a legmutatósabb betűtípusokat. A képeket kétféle kivitelezésben kérheted: Nyomtatva, A4-es vagy A3-as méretű print formájában, illetve Táblakép-nek elkészítve (szintén A4-es vagy A3-as méretben). 

Milyen adatokra lesz szükség a csillagtérkép elkészítéséhez?

Ajándék képeink mindig azt a csillagállást mutatják, amely egy adott időpontban volt (vagy lesz!) látható az égbolton. Minél pontosabban adod meg a dátumot, annál jobb. Ha a percekre nem is emlékszel pontosan, legalább az órát próbáld megírni nekünk, hiszen a csillagok elhelyezkedése az égbolton (a Föld forgása miatt) egy napon belül mutatja a legnagyobb változást. 

Az időpont mellett szükségünk lesz még a hely megadására, ehhez a település neve tökéletesen megfelel.

Végül a a nevet (neveket) is add meg, illetve azt a szöveget / idézetet, amelyet a táblán olvasni szeretnél. Ha megfelelőnek találod azt a feliratot, ami a termékfotón szerepel, akkor semmit sem kell írnod a szövegboxba. 

A fenti információkat az egyes termékeknél is megtalálod az üres helyekkel együtt, ahová az adatokat be tudod írni.

A képek terveit mindig átküldjük jóváhagyásra, nehogy véletlenül hiba maradjon a feliratokban.Milyen kivitelezésben rendelheted meg képeinket?1. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket, kizárólag a printre vonatkozik.2. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag, tömör MDF lapra ragasztjuk-préseljük a printet, matt lakkozással kezeljük, hátuljára pedig képakasztó kerül. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).Képeink nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek festését, kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.